2018

Den sista marknadsdagen för i år är nu slut, och från arrangörernas håll vill vi rikta ett stort tack till alla besökare, utställare, funktionärer och partners för att ni gjort den 42:a upplagan av Vännäsdagarna till vad det blev, en dundersuccé! Nu njuter vi av den stundande sommaren, och laddar upp inför nästa års Vännäsdagarna. Som vanligt 2:a helgen i juli, visst ses vi då?

Läs hela inlägget »

Under årets Vännäsdagarna så kommer en ny aktör stå för vårt härliga tivoli. Det är Bengts Tivoli som kommer att bjuda oss på härliga åkupplevelser. Utbudet är brett och människor i alla åldrar har möjlighet att swischa fram i karusellerna, köpa sockervadd, snurra på chokladhjulen och mycket mer. Mer info hittar ni på deras hemsida http://bengtstivoli.eu/

Läs hela inlägget »

Vill du exponera din logotyp för många människor, och förknippas med ett sammanhang där folk har roligt och trivs? Vill du på köpet stötta ett av regionens största evenemang och fyra ideella föreningar? Exponera ditt företag som partner med en av Umeåregionens största marknad & festival 2018. Mer information och bokning hittar ni här, och kom ihåg, det är tack vare våra partners all underhållning är gratis för våra besökare!

Läs hela inlägget »

Vår kontaktperson Ove Nordin har ny mailadress för marknadsanmälningar: marknad.vannasdagarna@gmail.com.  Vi hoppas att ni har överseende med detta. 

Läs hela inlägget »

Just nu pågår planeringen inför årets upplaga av Vännäsdagarna för fullt, och programmet uppdateras löpande. Är du, eller någon du känner, intresserade av att uppträda på Vännäsdagarna 2018? Har du en programpunkt som du tycker ska finnas med i årets upplaga? Kontakta isåfall vår underhållning- och programpunktsansvarige, Torbjörn Carlsson (070-604 33 59 / carlsson.musik.arr@gmail.com). Söker du någon annan kontaktperson? Alla våra kontaktpersoner hittar ni här.

Läs hela inlägget »

Nu är anmälan för utställare öppen, och ni kan anmäla er till marknaden via vår google länk. Senast den 30/4 gäller för att behålla sin gamla plats. Ni kan givetvis anmäla er via mail eller brev, men vi föredrar anmälan direkt via hemsidan.  Mer info och anmälan hittar ni här.

Läs hela inlägget »

Nyhetsarkiv