Mr/Mrs X

Varje marknadsdag mellan klockan 12-17 är en person utsedd att vara Mr/Mrs X. Personen avbildas som en svart siluett likt bilden till höger. Siluetten kommer att visas här nedan på Vännäsdagarnas hemsida, Facebooksida och även genom affischering på marknaden. Mr/Mrs X kommer att röra sig på marknadsområdet under hela dagen, och er uppgift är att hitta personen. Ju senare desto högre blir prissumman, så hur länge vågar ni vänta innan någon annan hinner före? När ni hittat personen går ni fram och frågar "Visst är det trevligt på Vännäsdagarna Mr/Mrs X?". 

Klockslag12-1313-1414-1515-1616-17
Vinstsumma100kr200kr300kr400kr500kr

Fredag

Lite sent omsider kan vi meddela att dagens Mr/Mrs X återfanns. Ulrika Eriksson fick tålmodigt spankulera runt på området i två timmar innan den lyckliga Johanna Strömberg lade handen på hennes axel och förde henne till marknadskansliet. Det renderade i 200 kronor till Johanna! Vi gratulerar Johanna och tackar varmt Ulrika för sin insats. Ulrika är i sin roll som ägare till framgångsrika Qlip4you av en av Vännäsdagarnas viktiga sponsorer. Hon är även grymt bra på att spela volleyboll. Spelare i Vännäs volleybollklubbs elitserielag 1997/98, SM-sjua i beachvolleyboll och fortfarande en mycket viktig kugge i klubbens veteran-SM-lag! Tack för att du stöttar oss och finns Ulrika!

Lördag

Lördagens vinnare i Mr/Mrs X-tävlingen och till 200 kr blev Andrea Gyllenhäll. Grattis till att du var först att hitta Magnus Lestander.

Söndag

Söndagens vinnare i Mr/Mrs X-tävlingen blev Oskar och Emil Öberg. De kunde klockan 13.55 hitta Mrs X i form av Isabella Lungu. Priset blev 200 kr. Grattis!