2023

Vem är detta ??? 

Varje marknadsdag mellan klockan 12-17 är en person utsedd att vara Mr/Mrs X. Personen avbildas som en svart siluett likt bilden till höger. Siluetten kommer att visas här nedan på Vännäsdagarnas hemsida, Facebooksida och även genom affischering på marknaden. Mr/Mrs X kommer att röra sig på marknadsområdet under hela dagen, och er uppgift är att hitta personen. Ju senare desto högre blir prissumman, så hur länge vågar ni vänta innan någon annan hinner före? När ni hittat personen går ni fram och frågar "Visst är det trevligt på Vännäsdagarna Mr/Mrs X?".
Klockslag 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17
Vinstsumma 100kr 200kr 300kr 400kr 500kr

Läs hela inlägget »

21.00:  SvampJohan x Wolfspitz ersättter ERA LUX 
Stora scenen
SvampJohan från Skellefte och Wolfspitz från Huddik flyttade inte bara till Umeå utan också in i en vänskap. Svetsade tillsammans med rappandet som fog ställer dom siktet nu på Vännäsdagarna för att vara en solklar plan B!
Genre: Rapp

Läs hela inlägget »

21.00: ERA LUX - på stora scenen
Tyvärr inställt pga sjukdom... Vi letar efter en reserv ark...// 

 

Läs hela inlägget »

Det finns fortfarande gott om tid att anmäla intresse till marknadsplatser under årets Vännäsdagarna. Läs mer och anmäl dig här. Tidigare utställare som ansökt innan den 30/4 har förtur till sin tidigare plats.

Läs hela inlägget »

Just nu pågår planeringen inför årets upplaga av Vännäsdagarna för fullt, och programmet uppdateras löpande. Är du, eller någon du känner, intresserade av att uppträda på Vännäsdagarna 2023? Har du en programpunkt som du tycker ska finnas med i årets upplaga? Kontakta isåfall vår underhållning- och programpunktsansvarige, Torbjörn Carlsson på telefon 070-604 33 59 alt. mail carlsson.musik.arr@gmail.com.

Söker du någon annan kontaktperson? Alla våra kontaktpersoner hittar ni här.

Läs hela inlägget »

Nyhetsarkiv