2017 > 07

Den sista marknadsdagen för i år är nu slut, och vi från Idrottsalliansen vill rikta ett stort tack till alla besökare, utställare, funktionärer och partners för att ni gjort den 41:a upplagan av Vännäsdagarna till vad det blev, en dundersuccé! Nu njuter vi av den stundande sommaren, och laddar upp inför nästa års Vännäsdagarna - 6-8 juli 2018, visst ses vi då?

Läs hela inlägget »

Söndagens Mr X är hittad! Henning Åström hittade klockan 13.34 rätt person, och belönas därför med 200kr. Grattis! Mer info om Mr/Mrs X hittar ni här.

Läs hela inlägget »

Under lördagen var det ingen besökare som lyckades hitta Mr X. Avbildad person: Mats-Åke Eriksson. Imorgon kl 12 släpps den sista personen för årets marknad.

Läs hela inlägget »

Fredagens Mr X är hittad! Klockan 13.01 så hittade Natalie Häggström rätt person på marknadsområdet, och belönas därför med 200kr. Grattis! Imorgon klockan 12 är det dags igen. Mer info om Mr/Mrs X hittar ni här.

Läs hela inlägget »

Inför årets upplaga av Vännäsdagarna lottar vi nu ut 5 stycken tivoliåkkort laddade med 200kr vardera. För att vara med och tävla så ska du: Gilla vår Facebook-sida, dela det tävlingsinlägg som finns där, samt kommentera under samma inlägg varför ni anser att man ska besöka årets Vännäsdagarna. Vinnarna presenteras på vår Facebook-sida under torsdagen. Lycka till!

Läs hela inlägget »

Nyhetsarkiv